Το κατάστημα

Εκτύπωση
Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

 

Η επιχείρηση Γεωργικών Εφοδίων  Χ.Φραγκουλάκη – Γ.Στάθογλου  βρίσκεται στις Αρχάνες και δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης γεωργικών εφοδίων.

Η επιχείρηση,  έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές  έχει εξασφαλίσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την αρτιότερη τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της. Τα προιόντα μας είναι απολύτως ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Η άριστη ποιότητα των εφοδίων που εμπορευόμαστε συνδυάζεται με τη παροχή πλήρης υποστήριξης και συμβουλευτικής  τόσο σε τεχνικά - γεωτεχνικά θέματα φυτοπροστασίας, όσο και σε θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη τεχνικοοικονομική υποστήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων με κατάρτιση σε προγράμματα επιδοτήσεων (Σχέδια βελτίωσης – Νέους αγρότες – Βιολογική Γεωργία κ.α). 

Έχοντας σαν προτεραιότητα την σωστή εξυπηρέτηση των συνεργατών της, παρακολουθώντας και πρωταγωνιστώντας στις ταχύτατες εξελίξεις που πραγματοποιούνται στη σύγχρονη γεωργία μέσα από αυτόν τον ισότοπο σκοπό μας είναι η άμεση ενημέρωση σχετικά με προϊόντα, επιδοτήσεις, αγροτικά προγράμματα και σε ότι αφορά την επιστήμη της γεωπονίας.  

Tuesday the 9th. | Home |